small logo mobrog paid surveys
Profilul dvs. MOBROG este ca o carte de vizită detaliată. Conține toate detaliile necesare pentru a vă invita să participați la sondaje online. Am putea, de exemplu, să vă întrebăm despre hobby-urile sau băuturile preferate în acest sens. După ce v-ați înregistrat, puteți începe să vă completați profilul. Cu cât este mai detaliat profilul, cu atât mai selectiv și mai des vă vom putea invita să participați la sondaje.
Contul dvs. MOBROG este accesul dvs. la lumea MOBROG. Puteți participa întotdeauna la sondaje prin email, totuși, multe alte setări și chestiuni administrative pot fi configurate doar în cont. Așadar vă rugăm să nu uitați informațiile de acces. Aici în zona de asistență vă vom explica tot ce puteți face cu contul dvs. și cum să rezolvați problemele. Vă ajutăm cu plăcere dacă tot mai aveți probleme!

Dacă doriți să luați parte la sondajele noastre, va trebui să ne trimiteți câteva informații despre dumneavoastră, pentru a vă putea invita la sondaje care vi se potrivesc. Din contul dvs., puteți accesa și invitațiile la sondaje, dacă pierdeți vreo invitație prin email. În plus, vă puteți păstra detaliile la zi și puteți verifica câți bani ați colectat și îi puteți primi prin PayPal, cu condiția că aveți o sumă suficientă.

Ați fost înregistrat la noi de ceva vreme și dintr-o dată nu vă mai puteți loga? Pot exista mai multe motive.

  • Ați introdus detaliile de acces corect?
  • Poate că v-ați șters singur din greșeală? Se mai întâmplă!

Dacă sunteți sigur că detaliile de acces sunt corecte însă tot nu vă puteți loga, vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj.

Contactați-ne

Vă puteți reseta cu ușurință parola, dacă o uitați vreodată.

Trebuie să procedați după cum urmează:

  • Mergeți la pagina de login
  • Dați clic pe “am uitat parola” de sub zona de login
  • Acum scrieți adresa de email pe care ați folosit-o când v-ați înregistrat pe portalul de sondaje
  • Vă vom trimite imediat un email cu un link pentru resetarea parolei
  • Verificați-vă inboxul
  • Dați clic pe linkul din email
  • Setați o nouă parolă

V-ați logat și, dintr-o dată, limba profilului dvs. s-a schimbat? Orice este posibil pe lumea asta și complicațiile tehnice pot apărea uneori. Nu vă panicați! Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să vă logați din nou și să așteptați câteva minute, folosiți un alt browser sau reporniți calculatorul. Apoi încercați să vă logați din nou.

Dacă problema persistă, vă rugăm să ne trimiteți un screenshot al paginii și o scurtă descriere a problemei, pentru a vedea despre ce este vorba

Contactați-ne

Vă puteți actualiza profilul logându-vă cu adresa de email și parola. Mergeți la ”Profilul meu” pentru a vă schimba detaliile. Dacă sunteți un nou MOBROG, vă rugăm să începeți prin completarea sondajului inițial din zona ”Sondaje”. Acest lucru ne va permite să vă cunoaștem mai bine și să vă invităm la sondaje potrivite.

Vă rugăm să nu uitați să vă mențineți profilul la zi.

V-ați schimbat adresa de email? Nu vă faceți griji! Vă vom schimba adresa de email cu plăcere. Din motive de securitate, nu vă puteți schimba singur adresa de email. Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj cu vechea și noua adresă de email. Vă rugăm să nu uitați să vă actualizați și adresa de email la PayPal, dacă este necesar. Adresa de email a ambelor conturi trebuie să fie identică pentru a permite plățile.

Contactați-ne

Dacă sunteți sigur că nu mai doriți să participați la sondajele noastre și doriți să vă ștergeți în mod irevocabil profilul, puteți face acest lucru direct din zona de profil. Pentru aceasta trebuie să vă logați și să dați clic pe ”anulare membru” din partea stângă.

Vă rugăm să rețineți că punem un accent sporit pe protecția datelor: Dacă vă ștergeți profilul va exista o scurtă perioadă în care vă vom putea reactiva. După expirarea acestei perioade, toate datele dvs, inclusiv banii câștigați vor dispărea pentru totdeauna și nu le vom putea restaura. Bineînțeles că veți putea să vă înregistrați din nou la noi în astfel de cazuri.

Nu ați găsit încă un răspuns la întrebarea dvs.? Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom ajuta cu plăcere!

Contactați-ne