small logo mobrog paid surveys

Da! Recomandând MOBROG prietenilor dvs.! Recompensa dvs. va fi creditată în contul dvs. după ce prietenul dvs. a încheiat cu succes trei sondaje.

Vă rugăm să rețineți: Prietenul dvs. trebuie invitat folosind formularul de invitație. Logați-vă și dați clic pe ”invită prieteni” în stânga. Aici veți putea introduce numele prietenilor dvs. și adresele lor de email. Puteți invita oricât de mulți prieteni!

Dacă doriți, puteți solicita plata sumelor acumulate. Plata se face simplu prin PayPal. Vă rugăm să vă asigurați că adresa de email cu care v-ați înregistrat la MOBROG este și în contul PayPal pentru a vă putea identifica.

Uneori se poate întâmpla să fiți invitat la un sondaj și să începeți sondajul dar să nu mai puteți continua după câteva întrebări de selecție, pentru că nu vă potriviți în grupul țintă necesar. Același lucru se poate întâmpla când sondajul este deja închis. Într-o astfel de situație sistemul nostru va căuta imediat un nou sondaj pentru dvs. Dacă reușiți să finalizați sondajul, veți primi remunerația pentru acest sondaj. Veți primi o compensație mai mare pentru un sondaj mai lung sau una mai mică pentru un sondaj mai scurt.

Vă mulțumim pentru răspunsuri!

Uneori poate dura până la o oră pentru ca banii câștigați să pară în contul dvs. Puteți să ne trimiteți un scurt mesaj dacă tot nu ați primit banii câștigați după o oră. Vă rugăm să vă asigurați că trimiteți linkul de invitație la sondaj (chiar dacă ați fost redirecționat după ce ați dat clic). Îl găsiți în emailul pe care vi l-am trimis.

Contactați-ne

Vă mulțumim că ne-ați recomandat prietenilor!

Pentru a primi plata promisă, este necesar să recrutați prietenii prin opțiunea de recrutare prieteni din contul dvs. iar aceștia trebuie să dea clic pe linkul primit. Altfel, sistemul nostru nu va putea identifica cine a recrutat participantul.

Banii promiși pentru recrutarea prietenilor vor fi mutați automat în contul dvs. după ce prietenii au finalizat cu succes trei sondaje. Puteți verifica starea prietenului dvs. în cont. Imediat după invitare, starea este indicată ca ”-1”, ceea ce înseamnă că prietenul nu este încă înregistrat. După ce contul a fost activat, starea se schimbă în ”0”. Starea va crește cu unu după fiecare sondaj finalizat. Aceasta înseamnă că veți primi banii promiși de îndată ce se atinge starea ”3”.

Dacă prietenul dvs. este indicat ca ”-1” în contul dvs., chiar dacă știți că prietenul este înregistrat, vă rugăm să ne contactați pentru a putea verifica situația.

PayPal este un serviciu ce permite companiilor și persoanelor private să trimită și să primească bani în siguranță, convenabil și la costuri reduse, folosind o adresă de email. Vă puteți înregistra aici: www.paypal.com

Dacă nu aveți propria afacere și nu aveți de gând să deschideți un cont business, crearea unui cont PayPal “Personal” este suficientă.

Pentru întrebări suplimentare despre înregistrarea la PayPal, vă rugăm să contactați serviciile de asistență PayPal: www.paypal.com.

Pentru a primi o plată prin PayPal este necesar să aveți un cont PayPal. Dacă nu aveți unul, vă puteți înregistra gratuit la www.paypal.com. Pentru a permite plata, este important să folosiți aceeași adresă de email pentru PayPal ca și pentru panoul nostru. Dacă aveți deja un cont PayPal cu o altă adresă, puteți să adăugați adresa de email folosită la noi la contul PayPal. Alternativ, putem și să schimbăm adresa de email pe care o folosiți pentru contul MOBROG.

Pentru a primi o plată, vă rugăm să faceți următorii pași:

 • Logați-vă în contul dvs. pe pagina noastră
 • Dați clic pe ”plată recompense”
 • După ce ați ajuns la suma minimă, bifați căsuța
 • Dați clic pe butonul ”ieșire” apoi pe “confirmare comandă”
 • Vă rugăm să rețineți că trebuie să vă logați în contul de PayPal pentru a accepta tranzacția, dacă este necesar. Dacă adresa de email nu este corelată cu contul PayPal, o puteți adăuga la cont în termen de 30 de zile, pentru a primi banii (veți afla mai multe în acest sens mai jos).
 • Vă rugăm să rețineți că sistemul nostru declanșează plăți din oră în oră. De aceea am dori să vă rugăm să așteptați cel puțin două ore înainte de a ne contacta legat de o eventuală plată eșuată.
 • Puteți să ne trimiteți un mesaj dacă banii tot nu au ajuns.

Contactați-ne

Pentru a se putea plăti recompensele, este important ca cele două adrese de email să fie identice. Există mai multe lucruri pe care le puteți face dacă nu este așa:

 • Puteți să adăugați adresa de email folosită la noi la contul PayPal. Veți găsi setările aferente în profilul dvs. PayPal. Banii dvs. nu sunt pierduți, dacă ați declanșat deja plata, chiar dacă v-ați înregistrat cu o altă adresă de email în contul PayPal. Banii vor ajunge mai târziu dacă adăugați adresa de email corectă la contul PayPal în 30 de p zile. Vă rugăm să ne contactați dacă au trecut deja cele 30 de zile.
 • Vă putem schimba adresa de email în sistemul nostru. Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj cu vechea și noua adresă de email.

Contactați-ne

Nu este o problemă dacă contul dvs. de PayPal este înregistrat cu un alt email decât cel pentru contul MOBROG. Puteți să adăugați cealaltă adresă de email la contul PayPal. Acest lucru este necesar pentru ca plățile să ajungă.

Iată cum adăugați o adresă de email la PayPal:

 • Logați-vă în contul PayPal
 • Dați clic pe ”profilul meu”
 • Dați clic pe ”profil și setări”
 • Dați clic pe “update” în zona “email”
 • Dați clic pe simbolul plus din dreapta sus
 • Introduceți adresa de email pe care doriți să o adăugați și dați clic pe ”salvează”.
Vă puteți retrage câștigurile de îndată ce ați atins suma minimă de plată. Puteți găsi suma minimă în profil. Din motive de securitate și pentru a ne proteja de fraude, suma poate fi plătită doar de două ori pe zi. Ne pare rău însă plata manuală de către noi sau plata completă a tuturor banilor câștigați nu este posibilă.
Din motive de securitate și pentru a ne proteja de fraude, plata este limitată la de două ori pe zi. Iată de ce nu se pot retrage toți banii odată.
Nu vă faceți griji! Noi vom acoperi taxele de transfer PayPal. Veți primi întreaga sumă fără deduceri!

S-ar putea să existe diverse motive pentru care plata nu a fost creditată în contul dvs. PayPal:

 • Adresa de email pe care o folosiți pentru MOBROG este identică cu cea pentru contul PayPal? Acest lucru este strict necesar pentru plăți. Dacă nu, atunci puteți adăuga cealaltă adresă de email la PayPal în termen de 30 de zile. Plata va fi apoi realizată.

 • Uneori trebuie să acceptați plata. Vă rugăm să vă logați în contul PayPal și să verificați dacă există o listă de tranzacții ce trebuie acceptate
 • Dacă adresa de email este identică pentru ambele conturi și plata tot nu a sosit după două ore, vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom ajuta cu plăcere.

Contactați-neÎn vederea obținerii plății, colaborăm cu următoarele companii:
 • PayPal S.à.r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg
 • Skrill Ltd. in 25 Canada Square, E14 5LQ London, United Kingdom

Skrill este un serviciu ce permite să trimiți și să primești bani în siguranță, convenabil și la costuri scăzute, utilizând o adresă de e-mail. Este posibil să te înregistrezi gratuit. Vă puteți înregistra aici: www.skrill.com . Pentru a permite plata, este important să folosiți aceeași adresă de email pentru Skrill ca și pentru panoul nostru. Dacă aveți deja un cont Skrill cu o altă adresă, puteți să adăugați adresa de email folosită la noi la contul Skrill. Alternativ, putem și să schimbăm adresa de email pe care o folosiți pentru contul MOBROG.

Pentru a primi o plată, vă rugăm să faceți următorii pași:

 • Logați-vă în contul dvs. pe pagina noastră
 • Dați clic pe ”plată recompense”
 • După ce ați ajuns la suma minimă, bifați căsuța
 • Dați clic pe butonul ”ieșire” apoi pe “confirmare comandă”
 • Vă rugăm să rețineți că trebuie să vă logați în contul de Skrill pentru a accepta tranzacția, dacă este necesar. Dacă adresa de email nu este corelată cu contul Skrill, o puteți adăuga la cont în termen de 30 de zile, pentru a primi banii.
 • Taxele pretinse din timpul tranzacțiilor vor fi acoperite în întregime de noi.
 • Puteți să ne trimiteți un mesaj dacă banii tot nu au ajuns.

Contactați-ne

Nu ați găsit încă un răspuns la întrebarea dvs.? Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom ajuta cu plăcere!

Contactați-ne