small logo mobrog paid surveys

La ce să mă aştept de la MOBROG?

Ce este MOBROG?

MOBROG este un serviciu oferit de SPLENDID RESEARCH GmbH ce permite persoanelor să se înregistreze ca participanți la sondaje online…
MOBROG este un serviciu oferit de SPLENDID RESEARCH GmbH ce permite persoanelor să se înregistreze ca participanți la sondaje online - gratuit și fără nicio obligație. Veți fi invitat prin email să participați la sondajele noastre. Puteți participa imediat în unele sondaje, prin chestionarul online sau aplicația pentru telefon mobil.

În vederea obținerii plății, colaborăm cu următoarele companii:
  • PayPal S.à.r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg
  • Skrill Ltd. in 25 Canada Square, E14 5LQ London, United Kingdom
Was this helpful?
14

Cum exact funcționează MOBROG?

Pentru a participa la sondajele noastre online, vă rugăm să vă înregistrați pe pagina noastră de Internet MOBROG sau descărcați…
Pentru a participa la sondajele noastre online, vă rugăm să vă înregistrați pe pagina noastră de Internet MOBROG sau descărcați aplicația noastră pentru iPhone sau Android . Înregistrarea este rapidă, facilă și gratuită. După ce v-ați completat profilul, veți fi invitat la sondaje prin email sau prin notificări trimise prin aplicație. În plus, veți primi și o remunerație ce va fi creditată în contul dumneavoastră pentru fiecare sondaj finalizat. După ce ați atins suma minimă de plată, veți putea solicita cu ușurință plata prin PayPal.
Was this helpful?
0

Pentru ce dispozitive este disponibilă aplicația MOBROG?

Aplicația MOBROG a fost dezvoltată pentru dispozitive mobile ce folosesc sistemele de operare Android sau iOS. Pentru moment nu există…
Aplicația MOBROG a fost dezvoltată pentru dispozitive mobile ce folosesc sistemele de operare Android sau iOS. Pentru moment nu există planuri de introducere a aplicațiilor pentru BlackBerry sau Windows Phone. Vă vom anunța e îndată ce vor apărea planuri pentru o extindere a sistemelor de operare.
Was this helpful?
3

Trebuie să particip la toate sondajele?

Ne bucurăm de fiecare dată când acceptați o invitație și ne împărtășiți opiniile! Însă bineînțeles că nu trebuie să participați…

Ne bucurăm de fiecare dată când acceptați o invitație și ne împărtășiți opiniile!

Însă bineînțeles că nu trebuie să participați la toate sondajele. Dumneavoastră decideți dacă doriți să participați sau nu la fiecare sondaj.

De asemenea, nu trebuie să ne spuneți dacă plecați în vacanță sau dacă vă îmbolnăviți.

Was this helpful?
3

Primesc ceva dacă particip?

Pentru fiecare sondaj finalizat veți primi bani în cont. Suma de bani acordată poate varia de la un sondaj la…

Pentru fiecare sondaj finalizat veți primi bani în cont. Suma de bani acordată poate varia de la un sondaj la altul. Vă vom spune întotdeauna ce sumă puteți obține înainte de a participa. Participarea este întotdeauna voluntară, bineînțeles. Dacă doriți, puteți solicita plata sumelor acumulate.

Was this helpful?
13

Cât de des voi fi invitat la sondaje online?

Ne pare rău, însă nu putem spune câte invitații veți primi. De asemenea, nu vă putem spune nici când anume…

Ne pare rău, însă nu putem spune câte invitații veți primi. De asemenea, nu vă putem spune nici când anume le veți primi.

Numărul de invitații depinde foarte mult de țara în care locuiți - sondajele se realizează mai frecvent în unele țări decât în altele. Participanții sunt de asemenea selectați la întâmplare, sau poate exista o preselecție în funcție de vârstă, sex, nivelul de educație, profesie, reședință etc. Aceasta depinde de cerințele grupului țintă stabilite de clienți.

Vă recomandăm să completați în totalitate profilul și să vă actualizați detaliile. Acest lucru ne va permite să ne asigurăm că sunteți invitați la sondaje în mod mai selectiv.

Se poate întâmpla și ca invitațiile noastre să ajungă în directorul de spam. Vă rugăm așadar să verificați regulat și să vă reglați setările în mod corespunzător. Ar fi bine să adăugați This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în agendă pentru a fi sigur.

Was this helpful?
-1

La ce tipuri de sondaje să mă aștept?

Sondajele noastre se realizează prin chestionare online și pot fi dintr-o gamă amplă de tematici. Sondajele pot fi despre preferințele…

Sondajele noastre se realizează prin chestionare online și pot fi dintr-o gamă amplă de tematici. Sondajele pot fi despre preferințele turistice, părerea dvs. despre un anumit produs sau despre publicitate. Companiile pot folosi rezultatele de exemplu pentru a dezvolta noi produse sau pentru a le adapta la nevoile consumatorilor ca dvs.

S-ar putea și să fiți invitați prin email sau notificări când utilizați aplicația MOBROG. Dacă sunteți invitat prin email, puteți începe imediat după ce dați clic pe linkul sondajului: Vi se vor pune întrebări la care puteți răspunde dând clic sau introducând text. Puteți, de asemenea, să vă logați ocazional în cont pentru a vedea dacă ați ratat vreo invitație. Dacă sunteți invitat prin notificare, veți putea da clic pe linkul sondajului imediat pentru a răspunde comod la sondaj prin telefon.

Vă rugăm să deschideți și să răspundeți la sondaje folosind doar dispozitivul specificat. Dacă nu sunteți invitat la sondaj prin notificare, s-ar putea să nu fie adecvat pentru dispozitive mobile. După ce ați dat clic pe un sondaj, nu puteți redeschide sau continua folosind alt dispozitiv.

Was this helpful?
0

Primesc ceva dacă particip la un sondaj?

Da! Veți primi o plată pentru a participa la sondajele online sau prin aplicația MOBROG. Vă vom spune întotdeauna ce…

Da! Veți primi o plată pentru a participa la sondajele online sau prin aplicația MOBROG. Vă vom spune întotdeauna ce sumă puteți obține dacă participați cu succes.

Vă rugăm să rețineți că va trebui să finalizați întregul sondaj pentru a primi o plată. Dacă se dovedește la începutul sondajului că nu vă potriviți cu grupul țintă necesar, sau dacă un număr suficient de persoane cu caracteristicile dvs. a participat deja, sondajul se va întrerupe înainte de a începe efectiv. Drept urmare, sondajul nu este considerat încheiat în totalitate.

Was this helpful?
-1

Pot participa la sondaje dacă sunt în străinătate / în vacanță?

Puteți răspunde la sondaje doar în țara în care sunteți înregistrat. Când începeți un sondaj, mai întâi se verifică dacă…

Puteți răspunde la sondaje doar în țara în care sunteți înregistrat.

Când începeți un sondaj, mai întâi se verifică dacă vă aflați momentan în țara în care v-ți înregistrat. Așadar asigurați-vă că vă înregistrați doar în țara în care locuiți.

Was this helpful?
0