small logo mobrog paid surveys

Probleme cu sondajele

Am o altă problemă.

Tot nu ați găsit o soluție la problema dvs.? Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom…

Tot nu ați găsit o soluție la problema dvs.? Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom ajuta cu plăcere!

Contactați-ne

Was this helpful?
-4

Cum de plata mea prin PayPal nu a sosit?

S-ar putea să existe diverse motive pentru care plata nu a fost creditată în contul dvs. PayPal: Adresa de email…

S-ar putea să existe diverse motive pentru care plata nu a fost creditată în contul dvs. PayPal:

  • Adresa de email pe care o folosiți pentru MOBROG este identică cu cea pentru contul PayPal? Acest lucru este strict necesar pentru plăți. Dacă nu, atunci puteți adăuga adresa de email la PayPal în termen de 30 de zile. Plata va fi apoi realizată.

  • Uneori trebuie să acceptați plata. Vă rugăm să vă logați în contul PayPal și să verificați dacă există o listă de tranzacții ce trebuie acceptate

Dacă adresa de email este identică pentru ambele conturi și plata tot nu a sosit, vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom ajuta cu plăcere!

Contactați-ne

Was this helpful?
-1

De ce nu am primit bani deși am finalizat sondajul?

Vă mulțumim pentru răspunsuri! Uneori poate dura până la două ore pentru ca banii câștigați să pară în contul dvs.…

Vă mulțumim pentru răspunsuri!

Uneori poate dura până la două ore pentru ca banii câștigați să pară în contul dvs. Puteți să ne trimiteți un scurt mesaj dacă tot nu ați primit banii câștigați după două ore. Vă rugăm să vă asigurați că includeți linkul de invitație la sondaj Îl găsiți în emailul pe care vi l-am trimis pentru a vă invita la sondaj. Ne vom ocupa de cazul dvs. separat.

Contactați-ne

Was this helpful?
-2

De ce am primit mai puțini bani decât s-a indicat în invitație?

Uneori se poate întâmpla să fiți invitat la un sondaj și să începeți sondajul dar să fiți eliminat după câteva…

Uneori se poate întâmpla să fiți invitat la un sondaj și să începeți sondajul dar să fiți eliminat după câteva întrebări de selecție, pentru că nu vă potriviți în grupul țintă necesar. Același lucru se poate întâmpla când sondajul este deja închis. Într-o astfel de situație sistemul nostru va căuta imediat un nou sondaj pentru dvs. Dacă reușiți să finalizați sondajul, veți primi, bineînțeles, remunerația pentru acest sondaj. Veți primi o compensație mai mare pentru un sondaj mai lung sau una mai mică pentru un sondaj mai scurt.

Aceasta înseamnă că motivul pentru care primiți o sumă de bani diferită decât cea indicată în invitație este faptul că ați anticipat la un alt sondaj.

Was this helpful?
-5

Ce pot face dacă sunt eliminat dintr-un sondaj după ce am răspuns la mai multe întrebări?

În primul rând, dorim să ne cerem scuze pentru această experiență neplăcută! Se întâmplă adesea ca anumite grupuri țintă să…

În primul rând, dorim să ne cerem scuze pentru această experiență neplăcută! Se întâmplă adesea ca anumite grupuri țintă să fie necesare pentru un anumit sondaj. După câteva întrebări inițiale s-a decis că nu vă potriviți în grupul țintă necesar. Pentru a vă putea furniza o gamă largă de sondaje, cooperăm cu companii partenere. Din păcate, se poate întâmpla uneori ca aceste întrebări preliminare să dureze mai mult. Datorită numărului mare de sondaje, nu pute să le verificăm pe toate în avans.

Pentru anumite sondaje lungi sunt necesare grupe țintă foarte precise. În astfel de cazuri, preselecția poate include zece până la douăzeci de întrebări. Răspunsurile dvs. la întrebările de selecție nu vor fi folosite la analizarea rezultatelor sondajului și nu puteți fi recompensat.

Totuși, dacă ați fost eliminat dintr-un sondaj după un număr foarte mare de întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj descriind ce s-a întâmplat. Vom avea nevoie de linkul de invitaţie pentru a verifica problema. Îl găsiți în emailul pe care vi l-am trimis. Ne străduim întotdeauna să ne îmbunătățim și vă mulțumim pentru feedback!

Contactați-ne

Was this helpful?
0

Ce pot face dacă mi se pune o întrebare ciudată / inadecvată într-un sondaj?

Scopul unui sondaj nu este întotdeauna evident și acest lucru poate fi intenționat. Aceasta este o metodă prin care cercetătorii…

Scopul unui sondaj nu este întotdeauna evident și acest lucru poate fi intenționat. Aceasta este o metodă prin care cercetătorii se asigură că răspunsurile sunt spontane și neinfluențate. Drept urmare pot apărea întrebări ciudate sau hazlii.

Rețineți de asemenea că multe sondaje sunt făcute în mai multe țări și că întrebările sunt traduse în acest scop. Noi nu efectuăm aceste traduceri și, din păcate, nu le putem verifica pentru toate limbile. Aceasta poate duce uneori la exprimări neobișnuite. Dorim să ne cerem scuze în acest sens.

Un sondaj este considerat ca încălzind directivele în următoarele cazuri:

  • Limba unui sondaj este complet neinteligibilă.
  • Îl considerați ofensator și discriminatoriu.
  • V se cer detalii personale (date de contact) (cum ar fi adresa de email).

Vă rugăm să ne contactați în aceste cazuri pentru a putea închide sondajul. Ar fi perfect dacă ne-ați putea trimite un screenshot.

Raportați o încălcare

Was this helpful?
0

Cum pot reporni sondajul sau continua după o întrerupere?

Fiecare link de sondaj poate fi apăsat o singură dată. Din acest motiv, din păcate, nu se poate lua o…

Fiecare link de sondaj poate fi apăsat o singură dată. Din acest motiv, din păcate, nu se poate lua o pauză în timpul sondajului și nu poate fi repornit după închiderea ferestrei browserului. Din păcate trebuie să protejăm astfel pentru a evita participările multiple și alte tipuri de fraudă. Vă recomandăm să finalizați fiecare sondaj dintr-o dată.

În caz de inactivitate prelungită, s-ar putea să existe întreruperi în conexiunea la Internet ceea ce va face ca sondajul să se anuleze. Din motive de securitate și din cauza directivelor de pe piața internațională a sondajelor, un sondaj nu poate fi continuat și rezultatele nu pot fi incluse în analize.

Was this helpful?
-2

De ce mi se spune că numărul necesar de participanți a fost deja atins la scurt timp după ce încep sondajul?

Emailul și Internetul sunt rapide. Participanții noștri reacționează adesea atât de rapid încât sondajul este închis înainte ca toți participanții…

Emailul și Internetul sunt rapide. Participanții noștri reacționează adesea atât de rapid încât sondajul este închis înainte ca toți participanții să aibă șansa de a participa. Întotdeauna invităm mai multe persoane decât avem nevoie, pentru că nu putem ști în avans câte persoane vor participa. Trebuie să facem acest lucru pentru a putea garanta clienților noștri faptul că se atinge numărul necesar de participanți în timpul stabilit.


Was this helpful?
0

De ce mi se spune că nu mă potrivesc cu grupul ţintă necesar la scurt timp după ce încep sondajul?

Când trimitem invitaţiile, nu ştim întotdeauna dacă vă potriviţi într-un grup ţintă. Pentru anumite sondaje, se stabilește un grup țintă…

Când trimitem invitaţiile, nu ştim întotdeauna dacă vă potriviţi într-un grup ţintă. Pentru anumite sondaje, se stabilește un grup țintă dinainte pe baza anumitor caracteristici ce nu sunt incluse în profilul dvs. Din acest motiv se poate întâmpla să nu faceți parte din grupul țintă al sondajului chiar dacă ați primit o invitație prin email.

Anumite întrebări se folosesc pentru a stabili dacă un participant se potrivește. Aceste întrebări sunt de ex. despre un anumit comportament de consumator și sunt puse la început. Sondajul este întrerupt din timp dacă nu vă potriviți grupului țintă. S-ar putea și să căutăm în sistem pentru a vă transmite automat la un alt sondaj.

Dacă primiți acest mesaj înainte de a fi răspuns la vreo întrebare și dacă se repetă, înseamnă că s-ar putea să existe o problemă tehnică, cum ar fi faptul că dispozitivul folosit nu este adecvat pentru sondaj sau că sondajul a fost deja închis.


Was this helpful?
-1

De ce am primit un link de sondaj în altă limbă?

Ne pare rău că aţi primit un link de sondaj în altă limbă! Nu ar fi trebuit să se întâmple.…

Ne pare rău că aţi primit un link de sondaj în altă limbă! Nu ar fi trebuit să se întâmple. Vă rugăm să ne contactaţi dacă aţi fost invitat la un sondaj în altă limbă. Vom avea nevoie de linkul de invitaţie şi, ideal, de un screenshot, pentru a verifica sondajul.

Contactați-ne

Was this helpful?
-1

De ce primesc mesajul ”Chestionarul a fost deja completat” la pornirea sondajului?

Fiecare link poate fi apăsat o singură dată. Din acest motiv, din păcate, nu se poate lua o pauză în…

Fiecare link poate fi apăsat o singură dată. Din acest motiv, din păcate, nu se poate lua o pauză în timpul sondajului și nu poate fi repornit după închiderea ferestrei browserului. Dacă primiți acest mesaj înseamnă că ați dat clic, ați început și ați finalizat sondajul deja (fie pentru că l-ați finalizat fie pentru că nu vă potriviți grupului țintă).

Dacă sunteți sigur dacă ați finalizat sondajul însă nu ați primit bani pentru aceasta, trimiteți-ne un scurt mesaj. Vă rugăm să vă asigurați că includeți linkul de invitație la sondaj Îl găsiți în emailul pe care vi l-am trimis.

Contactați-ne

Was this helpful?
-2

De ce primesc mesajul ”Sondajul a început deja” la pornirea sondajului?

Fiecare link poate fi apăsat o singură dată. Din acest motiv, din păcate, nu se poate lua o pauză în…

Fiecare link poate fi apăsat o singură dată. Din acest motiv, din păcate, nu se poate lua o pauză în timpul sondajului și nu poate fi repornit după închiderea ferestrei browserului. Dacă primiți acest mesaj înseamnă că ați dat clic și ați început sondajul înainte însă nu l-ați finalizat.

Dacă primiți frecvent acest mesaj sau chiar de fiecare dată, s-ar putea să fie o problemă cu furnizorul dvs. de servicii de email. În astfel de cazuri dorim să vă sugerăm să copiați manual linkul de invitație în bara de adrese a browserului.

Was this helpful?
-1

De ce nu funcționează linkul de invitație la sondaj?

Ne străduim întotdeauna și facem teste avansate la sondajele noastre pentru a evita problemele tehnice. Totuși, uneori problemele nu apar…

Ne străduim întotdeauna și facem teste avansate la sondajele noastre pentru a evita problemele tehnice. Totuși, uneori problemele nu apar decât mai târziu. Pentru a ne asigura că această problemă nu este legată de setările dvs., următoarele sfaturi ar putea fi utile pentru sondajele viitoare.

  • Dezactivați programul de blocare popup
  • Folosiți Chrome sau Firefox ca browser
  • Evitați să dați dublu clic pe link
  • Dacă aveți dubii, copiați linkul în browser înainte de a da clic pe linkul ”participă”
  • Folosiți întotdeauna dispozitivul specificat (PC / laptop pentru invitații email, smartphone / tabletă pentru notificări în aplicație)

Vă rugăm să rețineți că fiecare link poate fi apăsat o singură dată. De îndată ce ați dat clic pe un link, sondajul este considerat a fi fost început și nu mai poate fi deschis/repornit după închiderea ferestrei browserului. Din păcate trebuie să protejăm astfel pentru a evita participările multiple și alte tipuri de fraudă.

Was this helpful?
-5

Cum de nu primesc niciuna sau foarte puține invitații la sondaje?

Ne pare rău, însă nu putem spune câte invitații veți primi pe zi. De asemenea, nu vă putem spune nici…

Ne pare rău, însă nu putem spune câte invitații veți primi pe zi. De asemenea, nu vă putem spune nici când anume le veți primi.

Toate invitațiile sunt automate.

Numărul de invitații depinde foarte mult de țara în care locuiți - sondajele se realizează mai frecvent în unele țări decât în altele. Participanții sunt de asemenea selectați la întâmplare, sau poate exista o preselecție în funcție de vârstă, sex, nivelul de educație, profesie, reședință etc. Aceasta depinde de cerințele stabilite de clienți.

Vă recomandăm să completați în totalitate profilul și să vă actualizați detaliile. Acest lucru ne va permite să ne asigurăm că sunteți invitați la sondaje în mod mai selectiv.

Se poate întâmpla și ca invitațiile noastre să ajungă în directorul de spam, pentru că anumiți furnizori de email interpretează invitațiile noastre ca spam. Vă rugăm așadar să verificați regulat și să vă reglați setările în mod corespunzător. Ar fi bine să adăugați This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în agendă pentru a fi sigur.

Was this helpful?
-3

Ce pot face dacă am probleme cu un sondaj?

În primul rând, dorim să ne cerem scuze pentru că lucrurile nu merg perfect. Ne străduim întotdeauna să ne îmbunătățim…
În primul rând, dorim să ne cerem scuze pentru că lucrurile nu merg perfect. Ne străduim întotdeauna să ne îmbunătățim și vă mulțumim pentru feedback. Dacă aveți o întrebare sau o problemă legată de un sondaj, vă rugăm să citiți următoarele întrebări frecvente despre sondajele noastre. Majoritatea problemelor pot fi rezolvate aici, din experiența noastră. Totuși, dacă problema dvs. nu este încă rezolvată, sunteți binevenit să scrieți echipei noastre de asistență.
Was this helpful?
-15