small logo mobrog paid surveys

Înregistrarea

Am o altă întrebare legată de înregistrare.

Nu ați găsit un răspuns la întrebarea dvs. aici? Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom…

Nu ați găsit un răspuns la întrebarea dvs. aici? Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom ajuta cu plăcere!

Contactați-ne

Was this helpful?
1

Ce se întâmplă cu datele mele și răspunsurile mele la sondajele online?

Detaliile furnizate când v-ați înregistrat și când v-ați activat profilul sunt folosite doar pentru selectarea participanților la sondaje. Nu veți…

Detaliile furnizate când v-ați înregistrat și când v-ați activat profilul sunt folosite doar pentru selectarea participanților la sondaje. Nu veți primi reclame sau mesaje nedorite de la noi sau de la terți.

Răspunsurile de la sondaje nu pot fi conexate cu dumneavoastră ca persoană. Toate datele sunt utilizate pentru analize, de ex. “62 % dintre cei chestionați consideră că...”

Was this helpful?
1

Cum de contul meu nu este activ după ce m-am înregistrat?

Imediat după ce v-ați înregistrat v-am trimis un email cu un link de activare. Trebuie să dați clic pe linkul…

Imediat după ce v-ați înregistrat v-am trimis un email cu un link de activare. Trebuie să dați clic pe linkul de activare pentru a vă activa contul.

Uneori, acest email ajunge la spam / director necunoscut în programul de email. Ați verificat acolo? Ne-ați indicat adresa de email corectă? Greșelile ortografice sunt foarte frecvente!

Totul a fost scris corect însă tot nu ați primit nimic? Nu vă faceți griji! Trebuie doar să dați clic mai jos și să trimiteți un scurt mesaj echipei noastre de asistență.

Contactați-ne

Was this helpful?
1

De ce codul meu poștal nu a fost acceptat când m-am înregistrat?

La fel ca și zilele de naștere, există diverse formate pentru coduri poștale peste tot în lume. Vă rugăm să…

La fel ca și zilele de naștere, există diverse formate pentru coduri poștale peste tot în lume. Vă rugăm să vă asigurați că ați încercat toate combinațiile posibile ale codului poștal. Aceasta include spațiu, litere mici și mari și cratime, precum și eventualele formate lungi și neuzuale. Puteți de asemenea încerca coduri poștale din imediata vecinătate. După ce v-ați înregistrat, puteți modifica înapoi codul poștal. Dacă tot nu reușiți, vă rugăm să ne contactați indicând codul poștal pentru a vă putea ajuta să vă înregistrați

Contactați-ne

Was this helpful?
0

De ce nu mă pot înregistra folosind aplicația MOBROG?

Dacă înregistrarea prin aplicație nu reușește, vă recomandăm să vă înregistrați mai întâi pe pagina de Internet www.mobrog.com(folosind un desktop…
Dacă înregistrarea prin aplicație nu reușește, vă recomandăm să vă înregistrați mai întâi pe pagina de Internet www.mobrog.com(folosind un desktop / laptop sau un browser mobil). După ce v-ați finalizat înregistrarea și v-ați activat profilul, vă puteți loga în aplicație folosind adresa de email și parola și puteți începe să participați la sondaje. Dacă tot aveți probleme folosind aplicația MOBROG, vă rugăm să ne trimiteți un screenshot și o scurtă descriere a problemei, pentru a vedea despre ce este vorba.
Was this helpful?
2

Pot să mă înregistrez când sunt în străinătate / în vacanță?

Vă puteți înregistra doar în țara în care vă aflați. Dacă vă înregistrați în străinătate, veți primi sondaje menite doar…
Vă puteți înregistra doar în țara în care vă aflați. Dacă vă înregistrați în străinătate, veți primi sondaje menite doar cetățenilor din acea țară, în limba locală. După ce reveniți în propria țară, nu veți mai putea accesa niciun sondaj folosind profilul din străinătate.

Iată de ce dorim să vă rugăm să vă înregistrați întotdeauna pentru țara în care locuiți de obicei și nu în străinătate.

Was this helpful?
0

Cum mă înregistrez?

Pentru a vă înregistra, trebuie doar să vizitați www.mobrog.com și să dați clic pe “Înregistrare”. După ce ne-ați spus numele…

Pentru a vă înregistra, trebuie doar să vizitați www.mobrog.com și să dați clic pe “Înregistrare”. După ce ne-ați spus numele dumneavoastră, adresa de email și alte câteva detalii, vă vom trimite un link de confirmare prin email.

Trebuie doar să dați clic pe linkul de confirmare și puteți începe! Aveți acum un profil MOBROG, pe baza căruia vă vom invita la sondaje online prin email. Când vă logați, vă veți putea completa mai în detaliu profilul. Ne puteți spune de exemplu ce hobby-uri aveți sau ce băuturi preferați. Cu cât mai însuflețit este profilul dvs. - adică cu cât mai multe detalii despre dumneavoastră ne dați - cu atât mai selectiv vă vom putea invita.

Was this helpful?
-3